mail phone +31 (0)413 291747 fb ln

Wanneer u op zoek bent naar een sloopbedrijf, dan is RW groep BV uw partij. Wij zijn gespecialiseerd in middelgrote en kleine sloopwerken. Wij kunnen gericht bepaalde elementen voor u verwijderen. Iets wat niet door elk sloopbedrijf kan worden gedaan. Een sloopbedrijf dient specialistische kennis te hebben om dit te kunnen uitvoeren. RW groep BV beschikt over deze kennis. Daarnaast kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor het grovere werk.

Denk hierbij aan het verwijderen van alle soorten wand-, vloer- en plafondafwerking in alle denkbare ruimten in en rondom uw woonhuis of bedrijfspand:

- verwijderen afhakken stucwerk/veegvast, lambrisering, behang
- afhakken van wand- en vloertegels in sanitaire ruimten (keuken, badkamer en toilet)
- demonteren/ verwijderen sanitair 
- compleet of deels verwijderen van cementdekvloeren, constructievloeren en betonvloeren
- compleet of deels verwijderen van vloer- en wanddelen

Wij kunnen tevens alle werkzaamheden uitvoeren ter voorbereiding van uw elektricien, loodgieter of timmerman. Denk aan het boren van gaten, zagen van sparingen, sleuven zagen en het boren van dozen tbv E&W installaties.

De medewerkers van ons sloopbedrijf hebben allemaal de nodige papieren waaronder het VCA-certificaat. Wij gaan zeer zorgvuldig te werk en trachten daarbij zo schoon en veilig mogelijk te werken. Bovendien laten wij al onze projecten netjes en schoon achter, zodat u snel weer verder kunt met de werkzaamheden die u daarna nog wenst te verrichten.

Ons sloopbedrijf heeft zich niet alleen gespecialiseerd in het slopen, maar ook in het renoveren van panden en specifieke ruimtes. Wij zijn met name werkzaam in het zuiden van Nederland in o.a. de regio's: Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Helmond, Nijmegen etc. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

offerte
advies