mail phone +31 (0)413 291747 fb ln
Laat u een nieuwe keuken plaatsen? Voor uw afzuigkapdoorvoer bent u bij ons aan het goede adres. Krijgt u een nieuwe warmtebron in huis? U heeft een rookkanaal nodig voor uw rookafvoer van de open haard, gas of houtkachel. Wij zorgen voor de gaten of sparingen in de vloer of wand voor uw rookkanaal. Ons boorbedrijf levert vakbekwame boorders die nauwkeurig omgaan met de (bewoonde) situatie. Door het juiste gereedschap kunnen wij deze klussen snel klaren. Van een particuliere boring ten behoeve een nieuw te plaatsen toilet tot ondergrondse boringen voor herstelwerkzaamheden aan het fundament van bijvoorbeeld een kerk. 

Als betonboorbedrijf boren wij uiterst nauwkeurig gaten door alle soorten gewapend beton, maar ook in andere materialen zoals kalksteen, natuursteen en asfalt.Een van onze kernwaarden is dat wij kwaliteit willen afleveren en daarmee onze opdrachtgever voorop stellen. Tenslotte duur de ergernis over de slechte kwaliteit langer dan de vreugde over de lage prijs!

Betonboortechnieken met diamant worden toegepast waar ronde sparingen worden vereist. Wij kunnen gaten boren met een diameter van Ø 6 mm tot Ø 1500 mm. Horizontaal, verticaal, diagonaal en ook opwaartse boringen behoren tot de mogelijkheid. Onze elektrische en pneumatische boormachines zijn gekeurd volgen NEN 3140 norm.

RW groep beschikt indien nodig, over eigen stroom- en watervoorziening. 

Wij zijn met name werkzaam in Noord Brabant in o.a. de regio's Den Bosch, Veghel, Uden, Heeswijk Dinther, Rosmalen, Nuland en Berlicum

BOORTOEPASSINGEN

Het maken van sparingen voor onder andere kabeldoorvoer, ventilatie, afzuigkappen, inbouwdozen, openhaarden, c.v. installaties, riolering, kruipluiken e.d in vloer, wand, fundering en plafond.
offerte
advies