mail phone +31 (0)413 291747 fb ln

Over ons

RW groep: Big enough te cope, small enough to care!

Al ruim 12,5 jaar staat RW in dienst van sloopwerken, boor- en zaagtechniek en gevelrenovatie!

Wij werken voornamelijk in het Zuiden van Nederland voor opdrachtgevers als bouwbedrijven, woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars, zorginstellingen en particulieren. Een van onze kernwaarden is dat wij kwaliteit willen afleveren en daarmee onze opdrachtgever voorop stellen. Tenslotte duur de ergernis over de slechte kwaliteit langer dan de vreugde over de lage prijs!

Veilig - RW groep BV is een betrouwbare partner, waarmee u veilig en goed kunt samenwerken. Om de zorg voor veiligheid en gezondheid van alle betrokkenen en de zorg voor het milieu kwalitatief te waarborgen heeft RW haar Veiligheid, Gezondheid- en Mileubeleid conform de VCA norm laten waarborgen.
Alle medewerkers zijn dmv scholing en training geïntegreerd in dit systeem en dragen zodoende zorg voor een correcte en veilige uitvoering van de werkzaamheden.

Planmatig - Daarnaast worden wij vaak in een vroeg stadium gevraagd mee te denken in planning, veiligheid, omgeving, begroting en andere mogelijkheden betreffende het werk.
Door onze ruime ervaring worden wij regelmatig voor speciale klussen ingezet.

Duurzaam - Juist bij duurzaam slopen is veel voordeel te behalen. Wij proberen Maatschappelijk ons steentje bij te dragen door Verantwoord te Ondernemen. Een onderdeel daarvan is het inzichtelijk maken van de CO2 uitstoot, middels onze CO2 Footprint.
Uw opdracht is bij ons in goede handen en dat kost u vrijwel geen aandacht, waardoor u veel tijd krijgt om zich te concentreren op uw kern-activiteit.

offerte
advies