mail phone +31 (0)413 291747 fb ln

CO2 prestatieladder

Duurzaamheid speelt een grote rol in het dienstenpakket van RW groep BV. Opdrachtgevers stellen dan ook steeds vaker eisen op het gebied van duurzaamheid. Een toonaangevend voorbeeld is de spoorbeheerder ProRail, die de CO2-prestatieladder heeft ontwikkeld.

Op dit moment RW groep BV als een van de weinige bedrijven in het MKB (sector bouw) bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, waaronder ook de CO2 Prestatieladder.

RW groep wil samen met collegabedrijven en met haar opdrachtgevers de CO2 reductie stimuleren. en hebben onze eigen CO2 footprint inzichtelijk gemaakt. 

Duurzaam ondernemen


Duurzaamheid
RW groep BV is een kleinere speler in de markt maar heeft net zo goed een serieuze impact op de verduurzaming van de gebouwde omgeving en hergebruik van materiaal.

Doordat o.a. de bouwbranche onder zware druk heeft gestaan, worden ondernemers gedwongen creatieve oplossingen te zoeken. Juist bij onze dienst slopen is veel voordeel te behalen:

  • Hergebruik sloopmaterialen
  • Direct hergebruik van producten uit sloopprojecten
  • Scheiding van afval aan de bron
  • Terugdringen van CO2 uitstoot


Gevoel-moed-verstand
We blijven nuchtere bouwvakkers met een gezonde dosis verstand. Maar ook met het gevoel dat er altijd ruimte is voor verbetering in wat we doen en hoe we dingen doen. Met lef om onze eigen grenzen op te zoeken, ze op te rekken en er overheen te gaan. Dat is voor ons de kern van duurzaamheid. Met de ambitie om daar ook toonaangevend in te zijn, kunnen we het verschil maken. Het verschil in innovatie, in integrale oplossingen, in diversiteit en in minder energie.
Daarom geldt voor ons: duurzaamheid duurt het langst.

Gebruikt bouwmateriaal
We proberen zoveel bruikbare materialen als mogelijk uit de verschillende projecten een tweede leven te geven. Dat betekent niet alleen dat er met beleid gesloopt moet worden maar in dit geval ook dat we bedrijven en particulieren de kans bieden deze materialen tegen een zeer schappelijke prijs te kopen.

offerte
advies