mail phone +31 (0)413 291747 fb ln

Slecht voegwerk, vochtdoorslag, scheuren of vorstschade aan gevel of schoorsteen? In veel gevallen vertonen gevels reeds ernstige gebreken. Dan is een complete gevelrenovatie de enige juiste oplossing voor u.

Het renoveren bestaat uit 3 stappen:

  1. Het reinigen van de gevel, middels stoomreiniging of met koud water onder hoge druk.

  2. Het uithakken van de bestaande voegen; het uithakken van voegen is een specialistische klus en vereist een grote mate van deskundigheid. Het uithakken van voegwerk heeft als voordeel dat het minder stof met zich meebrengt als het uitslijpen van de voegen. Uitslijpen van voegwerk is kostbaarder omdat het meer tijd vergt, maar is in sommige gevallen de enige mogelijkheid om een schitterend resultaat te behalen. Denk hierbij aan authentieke/monumentale panden waarbij een zogenaamde knipvoeg is aangebracht of waarbij de voeg tussen het metselwerk zeer minimaal is.

  3. Aanbrengen van nieuw voegwerk. Het is van belang om bij het opnieuw voegen voor het juiste type voeg en de juiste mortelsamenstelling te kiezen. Daarom zet ons gevelrenovatiebedrijf in overleg met u als klant een 3 tal proefstukken.
offerte
advies