mail phone +31 (0)413 291747 fb ln
Vocht is een van de grootste vijanden voor uw gevel. als vocht in de gevel trekt, kan dit o.a. schimmeloverlast, mosvorming, witte vlekken door zoutuitslag, vorstschade en bovenal een verminderde isolatiewaarde veroorzaken.

Wanneer RW de gevel impregneert ,zal deze geen water meer opnemen. Hierdoor heeft vuil dat in het water zit dus ook minder kans zich te hechten. Het spoelt met water mee de gevel af.

Omdat de gevel droog blijft zal deze een grotere isolerende werking hebben zonder dat de ventilerende werking verloren gaat. Dit kan een aanzienlijke energiebesparing tot gevolg hebben. De gevel is na het impregneren eenvoudig te reinigen. Ook bij nieuwbouw is het aan te bevelen om de gevel te impregneren.

Ook hier geldt dat de gevel schoner blijft en zoutuitslag wordt voorkomen. Zoutuitslag is de grote plaag voor veel nieuwbouw. Doordat de gevel teveel water op kan nemen worden de zouten uit de bakstenen en het voegwerk gedrukt. Door impregneren krijgt water hier de kans niet toe omdat het niet in de gevel kan dringen. Het resultaat is dus een mooie strakke gevel zonder vervelende vlekken.
offerte
advies