mail phone +31 (0)413 291747 fb ln
U zoekt een bedrijf wat gespecialiseerd is op alle gebieden van gevelrenovatie, gevelrestauratie en onderhoud van gevels en schoorstenen? Van de gehele gevelrenovatie en gevelreiniging van uw woning tot aan de totale gevelrestauratie van monumentale panden Voor uw gevelrenovatie bestaan verschillende redenen: de gevel moet fraaier worden en kan worden gestraald of worden gereinigd, de gevel moet beter geïsoleerd worden om energie te besparen of de gevel moet gerepareerd/geïmpregneerd worden om water en wind buiten te houden. Ons werkgebied ligt met name Noord-Brabant in onder andere de regio's Oss, Uden, Veghel, Bernheze, Nistelrode e.o.

Een feit: Het aanzicht van de gevel van uw pand is bepalend voor de waarde van u gebouw en is daarbij meteen uw visitekaartje.

Vaak wordt er een combinatie van werkzaamheden uitgevoerd. U heeft bij ons als voordeel 1 aanspreekpunt voor het gehele project! Een van onze kernwaarden is dat wij kwaliteit willen afleveren en daarmee onze opdrachtgever voorop stellen. Tenslotte duur de ergernis over een slechte kwaliteit langer dan de vreugde over de lage prijs!
offerte
advies