mail phone +31 (0)413 291747 fb ln
U wilt iets echt vast hebben zitten? RW groep BV adviseert u over de juiste verankeringen en bevestigingstechnieken voor uw project.

Met onze ervaring en ons materieel is het mogelijk in alle beton- en steensoorten de gewenste verankeringen te realiseren. Daar hoort ook het boren en verlijmen van bewapeningsstaven en stekken bij. Daarbij gaat het zowel om het mechanisch als chemisch verankeren voor stekken, draadeinden en andere doeleinden.

Voor lijmverankeringen kunnen we een cementgebonden mortel of tweecompomenten-mortel op epoxy-basis gebruiken. Er wordt een 2 componenten lijm gebruikt waar dan de bevestiging van de vangrail wordt bevestigd. Deze 2 componenten lijm wordt zo hard als beton en zit muurvast.

Toepassingen:
 • Verlijmen van wapening in beton
 • Bevestigen van staalconstructies in vloer, wand en plafond
 • Bevestigen van (spoor)rails
 • Chemische ankers van 8 mm t/m 30 mm en lijmverankering tot 80 mm
Ook kunnen wij voor u diverse draadstangen van alle soorten staal-kwaliteit leveren.

Bij loodgieterswerk en elektriciens werk, heeft u altijd te maken met gaten en sleuven in wand- en/of vloer. Voor uw doorvoeren bijv. voor toilet of wasbak, (centraal)dozen, elektriciteitspijpen, leidingen tbv centrale verwarming of vloerverwarming en spotjes maken wij graag de nodige sleuven en gaten. Om al deze leidingen weg te werken dienen er sleuven in wanden en vloeren te worden gefreesd.

Vooral bij bestaande gebouwen en bewoonde situaties, is het noodzaak dat u vakmensen aan het werk heeft die netjes en secuur werken, en zoveel mogelijk overlast vermijden. Wij zagen met moderne apparatuur, stofarm en zonder rommel!

Frezen toepassingen:

 • Elektra leidingen
 • Water leidingen
 • C.V leidingen
 • Vloerverwarming
 • Riool leidingen
Wij leveren zuiver werk in diverse steensoorten en beton, of het nu gaat om sleuvenzagen met water of om het droog zagen met stof afzuiging. Door de eisen die de wetgeving ons als boorbedrijf heeft gesteld in verband met beperking van kwartsstof, is ons werkklimaat en onze service aan u enorm verbeterd.

Laat u een nieuwe keuken plaatsen? Voor uw afzuigkapdoorvoer bent u bij ons aan het goede adres. Krijgt u een nieuwe warmtebron in huis? U heeft een rookkanaal nodig voor uw rookafvoer van de open haard, gas of houtkachel. Wij zorgen voor de gaten of sparingen in de vloer of wand voor uw rookkanaal. Ons boorbedrijf levert vakbekwame boorders die nauwkeurig omgaan met de (bewoonde) situatie. Door het juiste gereedschap kunnen wij deze klussen snel klaren.

Als betonboorbedrijf boren wij uiterst nauwkeurig gaten door alle soorten gewapend beton, maar ook in andere materialen zoals kalksteen, natuursteen en asfalt.

Betonboortechnieken met diamant worden toegepast waar ronde sparingen worden vereist. Wij kunnen gaten boren met een diameter van Ø 6 mm tot Ø 1500 mm. Horizontaal, verticaal, diagonaal en ook opwaartse boringen behoren tot de mogelijkheid. Onze elektrische en pneumatische boormachines zijn gekeurd volgen NEN 3140 norm.

RW groep beschikt indien nodig, over eigen stroom- en watervoorziening. Voor alle specialistische en grotere boorwerkzaamheden werken wij met eerste klas diamantboren, waar nodig gebruik makend van compressoren. Of er nu door een grote spanning geboord moet worden, er grote precisie is vereist of er geboord moet worden in besloten ruimten zoals onder vloeren, RW groep heeft altijd de passende booroplossing

Boortoepassingen
Het maken van sparingen voor onder andere kabeldoorvoer, ventilatie, afzuigkappen, inbouwdozen, openhaarden, c.v. installaties, riolering, kruipluiken e.d in vloer, wand, fundering en plafond.

Bent u op zoek naar een vakkundig zaagbedrijf? U wilt een firma die met u meedenkt en u adviseert? Dan zit u bij ons goed.
Horizontaal, verticaal of zelfs bondig zagen (in negkanten). In vloeren en wanden. In alle soorten harde materialen. Met uiteenlopende zaagdieptes. Voor het maken van gaten in betonnen- en stenen muren kunnen wij uitsparingen maken voor kozijnen, ramen, deuren maar ook tbv voorbereiding van sloopwerkzaamheden. Wij leveren zeer nauwkeurig en recht vakwerk wat vaak van groot belang is bij zichtwerk in o.a. buitengevels.

Zaagtoepassingen

 • Betonzagen (vloer/wand/plafond)
 • Zagen in metselwerk ( deur- en/of raam sparingen)
 • Sparingen zagen in t.b.v. liften, trappenhuizen, trapgaten, vides en diverse installatieruimten
 • Dilatatievoegen zagen in vloeren en wanden
 • Sleuven zagen en uithakken voor in vloeren en wanden tbv E&W installaties
 • Detectielussen (asfalt en beton) t.b.v. toegang bedrijfsdeuren / hekken, verkeerslichten
 • Asfalt zagen
Wij leveren zuiver werk in diverse steensoorten en beton, of het nu gaat om sleuvenzagen met water of om het droog zagen met stof afzuiging. Door de eisen die de wetgeving ons als boorbedrijf heeft gesteld in verband met beperking van kwartsstof, is ons werkklimaat en onze service aan u enorm verbeterd.
offerte
advies