mail phone +31 (0)413 291747 fb ln

Ons sloopbedrijf heeft ruime ervaring op het gebied van sloopwerken onder bijzondere en complexe omstandigheden. Ons werkgebied is met name het Zuiden van Nederland in de provincies Noord Brabant, Gelderland, Limburg en regio Midden. RW staat al bijna 10 jaar in dienst van slooptechniek!

Om overlast van stof en lawaai zoveel mogelijk te beperken kunnen wij het object volledig afschermen. Als het gaat om (renovatie)sloopwerken in kleine ruimtes, bewoonde situaties en in bestaande panden waarbij bijzondere veiligheidsomstandigheden zijn vereist, hebben wij als sloopbedrijf aangetoond perfect werk te leveren.

Slopen is een vak! Wij leveren zuiver werk, dat betekent slopen met stof afzuiging. Door de eisen die de wetgeving ons als sloopbedrijf heeft gesteld in verband met beperking van kwartsstof, is ons werkklimaat en onze service aan u enorm verbeterd. Een van onze kernwaarden is dat wij kwaliteit willen afleveren en daarmee onze opdrachtgever voorop stellen. Tenslotte duur de ergernis over een slechte kwaliteit langer dan de vreugde over de lage prijs!

Wilt u gaten laten boren of zagen in beton, (natuur)steen, asfalt of andere verhardingen? RW groep BV werkt in opdracht van aannemers en particulieren. Ons werkgebied ligt met name in het Zuiden van Nederland in de provincies Noord-Brabant, Gelderland, Limburg en regio Midden. Wij voorzien vloeren, muren en verhardingen uiterst nauwkeurig van gaten en sleuven. Horizontaal, verticaal, diagonaal en zelfs opwaarts; het boren en zagen kan in overleg op alle denkbare manieren.

Wij leveren zuiver werk in diverse steensoorten en beton, of het nu gaat om sleuvenzagen met water of om het droog zagen met stof afzuiging. Door de eisen die de wetgeving ons als boorbedrijf heeft gesteld in verband met beperking van kwartsstof, is ons werkklimaat en onze service aan u enorm verbeterd. Een van onze kernwaarden is dat wij kwaliteit willen afleveren en daarmee onze opdrachtgever voorop stellen. Tenslotte duur de ergernis over de slechte kwaliteit langer dan de vreugde over de lage prijs!

Over ons

RW groep: Big enough te cope, small enough to care!

Al ruim 12,5 jaar staat RW in dienst van sloopwerken, boor- en zaagtechniek en gevelrenovatie!

Wij werken voornamelijk in het Zuiden van Nederland voor opdrachtgevers als bouwbedrijven, woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars, zorginstellingen en particulieren. Een van onze kernwaarden is dat wij kwaliteit willen afleveren en daarmee onze opdrachtgever voorop stellen. Tenslotte duur de ergernis over de slechte kwaliteit langer dan de vreugde over de lage prijs!

Veilig - RW groep BV is een betrouwbare partner, waarmee u veilig en goed kunt samenwerken. Om de zorg voor veiligheid en gezondheid van alle betrokkenen en de zorg voor het milieu kwalitatief te waarborgen heeft RW haar Veiligheid, Gezondheid- en Mileubeleid conform de VCA norm laten waarborgen.
Alle medewerkers zijn dmv scholing en training geïntegreerd in dit systeem en dragen zodoende zorg voor een correcte en veilige uitvoering van de werkzaamheden.

Planmatig - Daarnaast worden wij vaak in een vroeg stadium gevraagd mee te denken in planning, veiligheid, omgeving, begroting en andere mogelijkheden betreffende het werk.
Door onze ruime ervaring worden wij regelmatig voor speciale klussen ingezet.

Duurzaam - Juist bij duurzaam slopen is veel voordeel te behalen. Wij proberen Maatschappelijk ons steentje bij te dragen door Verantwoord te Ondernemen. Een onderdeel daarvan is het inzichtelijk maken van de CO2 uitstoot, middels onze CO2 Footprint.
Uw opdracht is bij ons in goede handen en dat kost u vrijwel geen aandacht, waardoor u veel tijd krijgt om zich te concentreren op uw kern-activiteit.

CO2 prestatieladder

Duurzaamheid speelt een grote rol in het dienstenpakket van RW groep BV. Opdrachtgevers stellen dan ook steeds vaker eisen op het gebied van duurzaamheid. Een toonaangevend voorbeeld is de spoorbeheerder ProRail, die de CO2-prestatieladder heeft ontwikkeld.

Op dit moment RW groep BV als een van de weinige bedrijven in het MKB (sector bouw) bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, waaronder ook de CO2 Prestatieladder.

RW groep wil samen met collegabedrijven en met haar opdrachtgevers de CO2 reductie stimuleren. en hebben onze eigen CO2 footprint inzichtelijk gemaakt. 

Duurzaam ondernemen


Duurzaamheid
RW groep BV is een kleinere speler in de markt maar heeft net zo goed een serieuze impact op de verduurzaming van de gebouwde omgeving en hergebruik van materiaal.

Doordat o.a. de bouwbranche onder zware druk heeft gestaan, worden ondernemers gedwongen creatieve oplossingen te zoeken. Juist bij onze dienst slopen is veel voordeel te behalen:

  • Hergebruik sloopmaterialen
  • Direct hergebruik van producten uit sloopprojecten
  • Scheiding van afval aan de bron
  • Terugdringen van CO2 uitstoot


Gevoel-moed-verstand
We blijven nuchtere bouwvakkers met een gezonde dosis verstand. Maar ook met het gevoel dat er altijd ruimte is voor verbetering in wat we doen en hoe we dingen doen. Met lef om onze eigen grenzen op te zoeken, ze op te rekken en er overheen te gaan. Dat is voor ons de kern van duurzaamheid. Met de ambitie om daar ook toonaangevend in te zijn, kunnen we het verschil maken. Het verschil in innovatie, in integrale oplossingen, in diversiteit en in minder energie.
Daarom geldt voor ons: duurzaamheid duurt het langst.

Gebruikt bouwmateriaal
We proberen zoveel bruikbare materialen als mogelijk uit de verschillende projecten een tweede leven te geven. Dat betekent niet alleen dat er met beleid gesloopt moet worden maar in dit geval ook dat we bedrijven en particulieren de kans bieden deze materialen tegen een zeer schappelijke prijs te kopen.

offerte
advies